فرنی با طعم وشکل متفاوت...من که خیلی دوست داشتم..قلب.بسی اسان وسریعچشمک

 


نان تست 6عدد

شکر1/4 پ 

شیر3 پ

خامه1 پ 

نشاسته ی ذرت3 ق غ

گلاب1/4 پ

مواد لازم برا شربت

اب1 پ 

شکر1پ

زعفران 

 

نان تست رو به قطعات کوچیک تقسیم کنید وبریزین تو سینی فر...من یادم رفت همنطوری گذاشتم بعدا ریز کردنش سخت شد...منتظرباحرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بگذارید تا کاملا سرخ وبرشته شوند...مال من بیشتر ازاین زمان برد..من گذاشتم تا کاملا نونا به رنگ قهوه ای دراومدن وخشک خشک شدن(میتونین از نان سوخاری هم استفاده کنید که دیگه لازم نباشه  برشته شون کنین.)بعد خورد کنید وته ظرف سروتون بچینین.

 

موادشربت رو بریزین تو یه ظرف وبذارین رو حرارت یه کم بجوشه شربت داغ روی نونا بریزین

نشاسته شکروشیرو خامه روباهم مخلوط کرده شیر راکم کم بهش اضافه کنید تا نشاسته کاملا حل شه بعدبذارین روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنید تا بجوش بیاد یه کم غلیظ شه...در کل این فرنی خیلی غلیظ نیس.....فرنی رو به نونااضافه کنید...اگه دیدین نونا شناور شد یه کم از فرنی بریزین اجازه بدین خودشو بگیره ...بعدبقیه شو اضافه کنید...

اگه نونا بیان بالا ظاهر خوبی نخواهدداشت دسرتون...وقتی خودشو گرفت بقیه ی فرنی رو بهش اضافه کنیدو بذارین تو یخچال...بعد با هر چی که دوست داشتین تزیین کنین.

نوناتونو خوب برشته کنینا اا.....ااگه نرم باشن شربت و که بریزین خمیر میشن....لبخند

                                        نوش جان!لبخند                                         

 

 

منبع:ماهنامه هنراشپزی


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر , سفره ی رمضان


تاريخ : ۱۳٩٢/٥/٢ | ٥:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.