سلام.دوستای گلم..امیدوارم تو این روزای گرم حال همگی خوب باشه.

هواواقعابس ناجوانمردانه گرمهآخ 

نمازروزه هاتونم قبول...لبخند

 

 پست امروزم حلواست...

چندماه پپیش که رفته بودم لوازم قنادی...چشمم خورد به یه بسته ایرمیک بابسته بندی  ترکیه ...یه بسته خریدم...

ایرمیک تو ایران به ارد سمولینا ترجمه میشه...که ازنوعی گندم به اسم دوروم تهیه میشه...که تو ترکیب ماکارونی باید  ازش استفاده بشه که نمیشه....چون مقرون به صرفه نیست....وهیش کس نمیاد یه عالمه پول بابت یه بسته ماکارونی بدهعینک

مردم ترکیه زیاد ازاین ارد استفاده میکنن...انواع شیرینی ودسر که بارزتر ینش همین حلواست که ا بابستنی هم سرو میشه.

من خودم خیلی اهل حلوانیستم... ولی اینوخیلی دوست داشتم درست کنم...مزه شم خیلی خوشمزه تر ازحلواهای دیگست البته به نظرمن...ازاطرافیان هم یکی دوست داشت یکی نه...خلاصه سرتونو دردنیارم بریم سراغ دستورچشمک

 


من تونت گشتم و این دستورو براش پیدا کردم و ترجمه کردم...که دستور دقیقی هم هست

ایرمیک(ارد سمولینا) ا لیوان

پودرشکر 1لیوان

شیر 2 لیوان

کره 100 گرم

گردو 4 ق غ

البته من بانصف دستوردرست کردم

شیر وپودرشکروروی اجاق قرارمیدیم...همین که شکر حل شد از رواجاق برمیداریم .میذذاریم کنار

ایرمیک رو بریزین تو قابلمه یام اهیتابه یه کم بزرگتر که روهم نباشن...بعد مدام هم بزنین(مثل من از این قابلمه ها که تهش برجسته ست استفاده نکنین که هی بره بممونه لابلای اوناابرو)روی حرارت کم 15 الی بیست دقیقه هم بزنین تا بوی خامیش بره ورنگش عوض شه...اگه میخاین رنگش تیره تر ازاین باشه میتونن بیشتر هم بزنین یا یه کم حرارتشو زیاد کنین.من حدود20 دقیقه باحرارت کم هم زدم بااینکه بوی خامیش رفته بود ولی رنگش روشن تر شد.

بعد کره رو بهش اضافه کنید یه کم باکره تفتش بدین

شیر و بهش اضافه کنید...فقط مواظب باشین نپاشه بیرون...در ظرف تو دستتون باشه تا اگه پاشید بذارین روش...من کم کم اضافه کردم همچین مشکلی پیش نیومد

بعد اینکه شیرو اضافه کردین هم بزنین تا بخوردش بره

بعد اینکه شیربخوردش رفت گردوروبهش اضافه کنید یه همی بزند...وخاموش کنید...در قابلمه رو بذارید تا حدود یه ربع دم بکشه

اماده ست.....تا سرد نشده شکل دلخواهتونو بهش بدین.این حلوا گرم سرو میشه

 

                                               نوش جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: حلوا , سفره ی رمضان , دسر


تاريخ : ۱۳٩٢/٤/٢٦ | ۱:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.