ازهرکی بپرسی ته چین رو یه جورمتفاوت درست میکنه...همه ی مواد عین همه...فقط میزانشون باهم فرق میکنه...یکی ماست زیادمیریزه یکی کم...یکی تخم مرغ کامل میزنه ...یکی فقط زرده...بنظرمن باتجربه دستتون میادکه کدوم  به ذایقه تون میخوره...

خلاصه که منم بااین دستوری که مینویسم درست میکنم...یه اعترافی کنم این ته چینی که براوبلاگ ازش عکاسی کردم خوشمزه ترین ته چینی بودکه تاحالا درست کردمزبان

 


خب بریم سراغ دستور

برنج 2 پ

تخم مرغ2عدد

ماست یک فنجان

روغن 2/3 فنجان

زعفران دم کرده غلیظ هرچقدربیشتربهترعینک

(منظورم ازفنجون همین فنجونی که توعکس میبینین،نه پیمانه های اندازه گیری،گفته باشم)

نمک وفلفل

مواد میانی:

نصف یکعدد سینه ی مرغ

بادمجان دو عدد

مرغ رو بایه پیازکوچیک .نمک . چندشاخه کرفس پختم...چون اقای خونه مرغ بدون رب وابغوره نمیخوره من رب و ابغوره هم بعد پختش زدم.بعد اینکه سرد شد مرغ رو به تکه های بزرگ تقسیم  کنید...بادمجون رو حلقه کرده وسرخ کنید وبذارید کنار .

زرده وسفیده روجدامیکنیم...من فقط اززرده استفاده میکنم...سفیده بوی زهم به ته چین میده.

      ماسترواضافه کنید....سعی کنید ازماست چکیده استفاده کنید...وعدروغن....بعضیاا روغن و تو مواد ته چین نمیریزن...میریزن ته قابلمه...ولی تجربه ی من میگه اینطوری خوشمزه تر میشه....

زعفران هم اضافه کنید  نمک وکمی فلفل زده وهم بزنید تا خوب مخلوط شن...

برنج رو سه ساعت خیس میدیم...بعد میجوشونیم...وابکش میکنیم و یکم میذاریم سردشه تا تخم مرغا نبنده...برنج رو همونقدبجوشونین که برادم کردن میجوشونین..برنج وبه مواد اضافه میکنیم و هم میزنیممواظب باشین برنج وخیلی له نکنین

ته قابلمه یه کم روغن بریزین ونصف مایه رو ته قابلمه ریخته باپشت کف گیر فشار بدین تا منسجم شه...

مرغ وبادمجون رو بچینین روش...

بقیه ی برنج رو بریزین روش دوباره باکفگیرفشاربدین.سعی کنید تمام روی مرغارو بپوشونین...اگرم نشد اشکالی نداره.. ...چون برش میگردونین تو ظرف دیگه دیده نمیشه.اگه دوست داشتین میتونین روش چندتیکه کره هم بذارین .بذارین روی حرارت کم به مدت 45 دقیقه تا یکساعت... 

بعد این مدت چک کنین..اگه دورته چین سرخ شده بود میتونین خاموش کنین...یه یه ربع زمان بدین تا سرد شه بعد توی ظرف سروتون برگردونین...

باماست چکیده وزرشک وخلال پسته وبادوم وپیازداغ تزیین کنین....ته چین من با تزیین  عجله ای .وقت نشد ماست چکیده درست کنمناراحت.شما قشنگ با ماست چکیده وقیف وماسوره شکوفه بزنین خوشجلش کنینقلب

 

                                                نوش جان!لبخند 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پلو وته چین


تاريخ : ۱۳٩٢/٤/٢٢ | ٩:٥٩ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.