مربای توت فرنگی یابقول یارو توت فرهنگی چشمکتنها مرباییه که من ازخوردنش عذاب وجدان نمیگیرم.خجالتجالبه که میوه شو خیلی دوست ندارم.توت فرنگی هم توت فرنگیا ی قدیم...الان خیلی بی مزه نخنثی

 

 


مواد لازم 

توت فرنگی نیم کیلو

شکر نیم کیلو

دم توت فرنگیارو بگیرین...

 

 

اقای خونه این عکسو دیده میگه اینارو چرالخت کردینیشخندواقعا هم ادم میبینه  احساس میکنه لختن 

 

بریزین تو غذاساز ویکی دوپالس بزنین...یااینکه باگوشت کوب له کنین

بعد بریزین تو قابلمه وشکر وبهش اضافه کنین.حداقل دوساعت بذارین بمونه.من یه شب گذاشتم.البته توی یخچال.

بعدبذارین روی حرارت ووقتی بجوش اومد کف روشو بردارین.

بعداز10 دقیقه خاموش کنین بیشترازاون بذارین رنگش تیره میشه

بذارین سرد شه بعد بریزین تو شیشه مربا.

 

 

                                             نوش  جان!لبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مربا


تاريخ : ۱۳٩٢/٤/۱٥ | ٧:٢۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.