سلام 

خوبید؟

قالب جدید و دوست دارین؟صد بار عوض کردم,سوالبالاخره این به دلم نشست.لبخند

تازه میتونم بجای اون اسلایدا,عکس کارای خودمم بذارم.چشمک

عرض کنم خدمتتون,این بورک رو من چند سال پیش تو مجله ی آشپزی خانواده ی سبز دیدم.تو روغن سرخ میشه.بخاطر همین سالی دوسه بار بیشتر درست نمیکنم.پیراشکی تو فرو ترجیح میدم.اینم هر از گاهیی برا تنوع خوبهلبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , پیش غذا , گوشت


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/۱٠/٢٥ | ٥:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

سلام دوستای گل

یلداتون پیشاپیش مباااارکلبخند

چیکارا کردین؟من این بیسکویت قوقولیاا رو درست کردمقلب

بعضی چیزا همیشه گوشه ی ذهنم هستن که میخوام درست کنم.ولی موقعیتش پیش نمیاد.یکیش همین بیسکویت و تزیین بیسکویت بود که بالاخره عملی کردم.لبخند یعنی خیلییییی باحال بوداااا,حتما امتحان کنید.نشستم به تزیین اصلا نفهمیدم کی 3_4 ساعت گذشت.چشمکبازم درست میکنم  حتمااقلب

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: بیسکویت


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/٩/٢۸ | ۳:٥٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

این دستور و تو یه وبلاگ ترک دیدم.به نظرم خیلی راحت و خوشمزه اومد.لبخند

یادداشت کردم تا سر فرصت درست کنم.

که تولد خواهرجانم بهونه شد برم سز وقتش.قلب

تو دستور اصلی اسمش این بود منم عوضش نکردم.تیرامیسوی راحت.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: دسر


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/٩/٦ | ٩:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

 تواین مدت به هیچ وجه حس نوشتن بهم دست نمیدادافسوس

شاید رخوت و سستی وپاییزی بود یاکلا بی حوصلگی همینجووریسوال

 نمیدونم حتی به کله م زد کلا درشو تخته کنم

خلاصه که یک ماه و اندی اینجوری  گذشت و من الان خدمتتون هستمملبخندقلب

امیدوارم حضورم مستدام باشهه از این به بعدمژه

خب بریم سراغ خوشمزه مون 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مرغ


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/٧/٢٩ | ٦:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

سلام دوستای گلم

پست امروزم کیک تولده که برا تولد دادشم درست کردملبخند.خیلی مقبول واقع شد.قلبخجالتقیافه ی نهایش این نبود ولی خب نتونستم از تزیین نهاییش عکس درست و حسابی بگیرم.بخاطر همین این عکسو گذاشتم.عکسای  تزیین نهایی رودر ادامه ی مطلب میتونین ببینین


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: تزیین کیک


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/٦/۱٦ | ٥:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

 تو بلاد عرب لگیمات (LEGEYMAT)میگن و ترکا هم(lokma tatlisi یا kazi lokmasi) میگن که ترجمه ی تحت اللفظیش میشه شیرینی لقمه یا لقمه ی قاضی.وااای چقدرر اسم دارهنیشخند.تو شهرهای جنوبی ایران هم درست میشه....خیلییییی خوششمزه ستخوشمزه.مزه ش یه چیزی تو مایه های بامیه ست...ولی برخلاف بامیه خیلی قلق خاصی نداره و براحتی درست میشهچشمک...یه شکل دادن جالبی هم داره که من از تی وی ترکیه یاد گرفتمزبان

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , دسر , شیرینی


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/٥/٢٥ | ٦:٠٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , گوشت , پیش غذا , سفره ی رمضان


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/٤/٢٩ | ۱۱:۳٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

بنظرمن که خوشمزه ترین حلوا ,همین حلوای بادومهقلب

تو دهنت که میذاری پودر میشه,طعم هل و تیکه های بادوم و گردو که زیر دندونت حس میکنی..خیلی دلچسبه..بغل

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: حلوا , سفره ی رمضان , دسر


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/٤/۱٥ | ۱۱:٤٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
<< مطالب جدیدتر مطالب قدیمی‌تر >>


.: Weblog Themes By Bia2skin :.