تو بلاد عرب لگیمات (LEGEYMAT)میگن و ترکا هم(lokma tatlisi یا kazi lokmasi) میگن که ترجمه ی تحت اللفظیش میشه شیرینی لقمه یا لقمه ی قاضی.وااای چقدرر اسم دارهنیشخند.تو شهرهای جنوبی ایران هم درست میشه....خیلییییی خوششمزه ستخوشمزه.مزه ش یه چیزی تو مایه های بامیه ست...ولی برخلاف بامیه خیلی قلق خاصی نداره و براحتی درست میشهچشمک...یه شکل دادن جالبی هم داره که من از تی وی ترکیه یاد گرفتمزبان

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , دسر , شیرینی


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/٥/٢٥ | ٦:٠٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.