سلام 

خوبید؟

قالب جدید و دوست دارین؟صد بار عوض کردم,سوالبالاخره این به دلم نشست.لبخند

تازه میتونم بجای اون اسلایدا,عکس کارای خودمم بذارم.چشمک

عرض کنم خدمتتون,این بورک رو من چند سال پیش تو مجله ی آشپزی خانواده ی سبز دیدم.تو روغن سرخ میشه.بخاطر همین سالی دوسه بار بیشتر درست نمیکنم.پیراشکی تو فرو ترجیح میدم.اینم هر از گاهیی برا تنوع خوبهلبخند


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , پیش غذا , گوشت


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩۳/۱٠/٢٥ | ٥:۳٥ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.