سلام.دوستای گلم..امیدوارم تو این روزای گرم حال همگی خوب باشه.

هواواقعابس ناجوانمردانه گرمهآخ 

نمازروزه هاتونم قبول...لبخند

 

 پست امروزم حلواست...

چندماه پپیش که رفته بودم لوازم قنادی...چشمم خورد به یه بسته ایرمیک بابسته بندی  ترکیه ...یه بسته خریدم...

ایرمیک تو ایران به ارد سمولینا ترجمه میشه...که ازنوعی گندم به اسم دوروم تهیه میشه...که تو ترکیب ماکارونی باید  ازش استفاده بشه که نمیشه....چون مقرون به صرفه نیست....وهیش کس نمیاد یه عالمه پول بابت یه بسته ماکارونی بدهعینک

مردم ترکیه زیاد ازاین ارد استفاده میکنن...انواع شیرینی ودسر که بارزتر ینش همین حلواست که ا بابستنی هم سرو میشه.

من خودم خیلی اهل حلوانیستم... ولی اینوخیلی دوست داشتم درست کنم...مزه شم خیلی خوشمزه تر ازحلواهای دیگست البته به نظرمن...ازاطرافیان هم یکی دوست داشت یکی نه...خلاصه سرتونو دردنیارم بریم سراغ دستورچشمک

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: حلوا , سفره ی رمضان , دسر


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩٢/٤/٢٦ | ۱:٢٢ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

ازهرکی بپرسی ته چین رو یه جورمتفاوت درست میکنه...همه ی مواد عین همه...فقط میزانشون باهم فرق میکنه...یکی ماست زیادمیریزه یکی کم...یکی تخم مرغ کامل میزنه ...یکی فقط زرده...بنظرمن باتجربه دستتون میادکه کدوم  به ذایقه تون میخوره...

خلاصه که منم بااین دستوری که مینویسم درست میکنم...یه اعترافی کنم این ته چینی که براوبلاگ ازش عکاسی کردم خوشمزه ترین ته چینی بودکه تاحالا درست کردمزبان

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پلو وته چین


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩٢/٤/٢٢ | ٩:٥٩ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

نان ارده,نونی که ازخوردنش سیر نمیشیلبخند!

مناسب حال وهوای این روزاست میتونه زینت بخش سفره های افطاریتون باشه! 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: نان وخمیرها , سفره ی رمضان


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩٢/٤/۱٩ | ٧:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

مربای توت فرنگی یابقول یارو توت فرهنگی چشمکتنها مرباییه که من ازخوردنش عذاب وجدان نمیگیرم.خجالتجالبه که میوه شو خیلی دوست ندارم.توت فرنگی هم توت فرنگیا ی قدیم...الان خیلی بی مزه نخنثی

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مربا


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩٢/٤/۱٥ | ٧:٢۸ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

جوجه کباب کوبیده اونم تو ماهیتابه ...خیلی راحت وخوشمزه است  چشمک

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: مرغ , کباب


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩٢/٤/۱٥ | ۱۱:٠٢ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

سلام دوستای گلم

خوبین؟خوشین؟باگرماچه میکنین؟لبخند 

پست امروزم تزیین کیکه...

واای من که عاشق تزیین کیکم.درسته یه کم پرزحمت ولی ارزش داره وقتی بعدش  نیگا میکنی کیففف دارهههزبان

من چندتا کیک پارسال درست کرده بودم که عکس مرحله به مرحله ندارم ازشون ولی خواستم بذارم تاهم تووبلاگم باشه وهم ایده باشه براتون.خیلی تجربه ندارم تو این زمینه .کلا سه تا تزیین کیک کردم که این سومیه.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: تزیین کیک


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩٢/٤/٩ | ۱۱:۱۱ ‎ق.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

بنظرمن این اش باوجودسادگی یکی از خوشمزه ترین اش هاست...

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: آش وسوپ , سفره ی رمضان


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩٢/٤/٥ | ٥:٢٤ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()

تاحالا دیدین کسی عاشق پیازسرخ کردن باشه ؟متفکر

مننننن خیلییی دوست دارم...چشمکیه جورایی برام جذابهزبان

پیاز داغ ترد ترد عین چیپس 

 این روش سرخ کردن پیاز روازمادرشووور گرامی یادگرفتم

سعی کردم ازهمه ی مراحل سرخ شدنش عکس بگیرم تاکاملا گویاباشه براتون

 

 

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: پایه ها


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۳٩٢/٤/۳ | ۱٢:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : ملاحت | نظرات ()
.: Weblog Themes By Bia2skin :.